Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un ofiţer de la Inspectoratul de Jandarmi, aflat în timpul liber, a prins un şofer care a lovit o maşină parcată, în care era şi un copil de doi ani

portalsm.ro
sofer

Un ofiţer de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa, aflat în timpul liber, a prins un şofer care a încercat să fugă după ce a lovit o maşină parcată, în care era şi un copil de doi ani. Şoferul era băut şi avea permisul suspendat, tot pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, potrivit news.ro.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, locotonent colonelul Răzvan Puiu Ivan a observat, joi seara, în parcarea unui supermarket situat pe strada Eliberării, un autoturism care mergea nefiresc cu spatele, lovind puternic o altă maşină parcată, iar fără să coboare să vadă ce s-a întâmplat, şoferul a pornit şi intenţiona să părăsească parcarea. În maşina parcată se aflau o femeie şi un copil de doi ani.

Citește și: SURSE Fostul prim-ministru Tăriceanu începe PELERINAJUJL la DNA-A pus pe masa procurorilor bunuri pentru acoperirea sechestrul de 800.000 dolari pus de Direcție

"Ghinionul lui a fost un ofiţer de jandarmerie aflat în timpul liber care a intervenit imediat pentru oprirea acestuia. Jandarmul a deschis portiera maşinii şi a sesizat că este ceva în neregulă cu şoferul în cauză, întrucât acesta emana o puternică halenă alcoolică şi se exprima foarte greu, acuzând omul legii că <>.

După ce a asigurat maşina şi scos cheile din contact, ofiţerul a anunţat autorităţile competente despre producerea acestui eveniment, moment în care şoferul în cauză a încercat să fugă, fiind prins imediat de omul legii”, se arată în comunicatul IJJ Constanţa.

Sursa citată menţionează că poliţiştii rutieri sosiţi acolo au confirmat că şoferul respectiv se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, el avea şi permisul de conducere suspendat, tot pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.