Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un ofițer de la Penitenciarul Tulcea primea mită de la deținuți: îi ajuta să aibă parte de o 'viață mai bună' în închisoare

Daily Monitor
inchisoare detinut penitenciar gratii

Un ofiţer de la Penitenciarul Tulcea a fost trimis în judecată pentru luare de mită în formă continuată. Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest la domiciliu, a lui Cătănoiu Ciprian Irinel, ofiţer în cadrul Penitenciarului Tulcea, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită în formă continuată, informează News.ro.

”În perioada 2018 – 16 februarie 2021, inculpatul Cătănoiu Ciprian Irinel, în calitatea menţionată mai sus, ar fi pretins şi primit de la două persoane (martori în cauză) sumele de 5.000 euro şi 2.500 lei în schimbul efectuării unor acte contrare îndatoririlor de serviciu. Concret, pentru banii primiţi, inculpatul ar fi trebuit să asigure protecţia şi condiţii favorabile de executare a pedepselor pentru cei doi martori şi pentru alte două persoane, toţi deţinuţi în Penitenciarul Tulcea”, a transmis, luni, DNA.

Citește și: Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL

Potrivit procurorilor, la data de 16 februarie 2021, inculpatul Cătănoiu Ciprian Irinel ar fi fost surprins în flagrant după ce ar fi primit de la unul dintre martori suma de 1.500 euro, context în care ar mai fi pretins, în scopul menţionat mai sus, şi suma de 2.000 euro care urma să fie plătită în luna martie a anului 2021.

În cauză procurorii au dispus luarea măsurii asigurătorii a sechestrului, prin indisponibilizare, până la concurenţa sumei de 3500 euro şi 2500 lei, asupra bunurilor deţinute de inculpat.

Citește și: VIDEO - Simona Halep a fost huiduită de fanii de la meci, după o declarație care nu i-a mulțumit

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Constanţa cu propunere de a se menţine măsura asiguratorie dispusă în cauză şi înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.