Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un olandez de origine iraniană, cercetat pentru trafic de migranţi

houstonchronicle.com
extradare catuse

Un cetăţean olandez de origine iraniană este cercetat de poliţiştii de frontieră de la Cenad, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi, după ce acesta a încercat să sprijine doi cetăţeni iranieni să ajungă ilegal în Germania. La Vama Cenad s-a prezentat în noaptea de duminică spre luni un cetăţean olandez de origine iraniană, pentru efectuarea formalităţilor de ieşire din ţară, B.M., în vârstă de 54 de ani, posesor al unui paşaport olandez valabil, conducând un autoturism înmatriculat în Olanda, arată un comunicat al Poliţiei de Frontieră Timişoara transmis luni Agerpres.

Bărbatul era însoţit de două persoane de sex masculin, care nu posedau documente de identitate asupra lor.

Având în vedere că pasagerii nu îndeplineau condiţiile legale de ieşire din ţară, poliţiştii de frontieră au întrerupt călătoria celor trei persoane pentru verificări.

În cadrul cercetărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că pasagerii sunt cetăţeni iranieni, în vârstă de 28, respectiv 40 de ani. Persoanele în cauză au declarat că sunt rude cu cetăţeanul olandez şi că acesta le promisese că-i ajută să treacă frontiera pentru a ajunge în Germania.

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului olandez acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de migranţi, iar celor doi cetăţeni iranieni pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.