Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un oligarh născut în Ucraina a murit în circumstanțe inexplicabile în Marea Britanie

Mihail Watford

Un oligarh născut în Ucraina a fost găsit mort la domiciliul său în circumstanțe inexplicabile, a declarat poliția din Surrey (în apropiere de Londra), anunță The Guardian.

Ofițerii tratează moartea lui Mikhail Watford, în vârstă de 66 de ani, care și-a făcut avere în petrol și gaze după dispariția Uniunii Sovietice, ca una produsă în condițiile neelucidate, dar nu se crede că este o moarte suspectă.

Știrea vine în timp ce atenția publică se concentrează asupra oligarhilor ruși din Marea Britanie despre care se crede că sunt membri ai cercului restrâns al lui Vladimir Putin, după invadarea Ucrainei de către Rusia.

Nu există momentan indicii că Watford a fost ținta sancțiunilor aplicate de britanici din cauza apropierii de Putin. Poliția din Surrey a declarat că cadavrul său a fost găsit luni la o adresă de lângă Virginia Water, între Slough și Woking, în vestul Londrei.

„Am fost sunați în jurul prânzului zilei de luni, 28 februarie, în urma unor informații despre descoperirea cadavrului unui bărbat la o adresă din Portnall Drive, Wentworth”, a spus un purtător de cuvânt.

„A fost chemată o ambulanță, dar bărbatul, care avea peste 60 de ani, a fost declarat, din păcate, decedat la fața locului. Rudele lui apropiate sunt la curent și sunt sprijinite de ofițeri special instruiți. O anchetă asupra circumstanțelor morții este în curs de desfășurare, dar nu se crede că există circumstanțe suspecte în acest moment.”

Watford s-a născut Mihail Tolstosheya în Ucraina în 1955, în perioada sovietică a țării. El a fost cunoscut sub numele de Misha și, potrivit Sunday Times, și-a anglicizat numele de familie după ce s-a mutat în Marea Britanie. Inițial s-a stabilit la Londra, unde a locuit cu soția sa din Estonia, Jane, înainte de a se muta în Surrey.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.