Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un pădurar a murit după ce a căzut cu mașina în Bega - FOTO

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea accident

Sfârșit tragic pentru un pădurar de 47 de ani din Timiș. Bărbatul era la volanul unei mașini pline cu lemne, când la un moment dat a pierdut controlul și a plonjat în râul Bega.

Medicii au încercat minute în șir să îl resusciteze, însă, fără rezultat. Prima ipoteză a polițiștilor, dar și a cunoscuților acestuia este că, cel mai probabil, i s-a făcut rău în timp ce conducea.

Citește și: Marian Godină a fost dat de gol: SECRETUL pe care puțini îl știau / FOTO

Totul s-a întâmplat pe o porțiune de drum drept. În apropiere de un pod, șoferul nu a mai putut controla mașina, a intrat pe contrasens, unde a lovit un stâlp și apoi a plonjat în Bega. Bărbatul era pădurar și mai avea doar câțiva kilometri până acasă.

Când au văzut ce s-a întâmplat, martorii au sunat după ajutor. Polițiști, pompieri dar și medici au venit în grabă la fața locului. Chiar dacă l-au resuscitat mai bine de 45 de minute, nu s-a mai putut face nimic.

Bărbatul tocmai plecase de la pădure, iar cei care au stat de vorbă cu el acolo spun că nimic nu a prevestit acest final sumbru. "Niciodată nu o fost voios ca acum. Râdea glumea, a adus suc la copii, voios. S-a dus după lemne, a zis că ne vedem luni. Și atât. Și peste o oră am aflat!"

Polițișii au deschis o anchetă pentru a afla din ce cauză șoferul a pierdut controlul mașinii. Totul va fi stabilit în urma necropsiei, anunță știrileprotv.ro.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.