Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un pakistanez a încercat să treacă ilegal granița, pe jos, cu fiul său de 5 ani

www.ct100.ro
politia de frontiera

Polițiștii de frontieră din Jimbolia, județul Timiș, au depistat, cu ajutorul camerelor de termoviziune, un cetățean pakistanez, care, împreună cu fiul său de 5 ani, încerca să treacă ilegal granița cu Serbia. Acesta le-a spus polițiștilor că intenționa să ajungă în Grecia, potrivit Mediafax.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, remis luni presei, cei doi au fost depistați cu ajutorul camerelor de termoviziune la 50 de metri de linia de frontieră, în timp ce mergeau pe jos spre granița cu Serbia.

Citește și: Anchete la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, după ce o familie a reclamat că fetiţa lor a fost bruscată de medicul pediatru

Polițiștii au identificat un bărbat și un copil, care au fost duși la sediul Poliţiei de Frontieră pentru cercetări.

„În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că bărbatul este cetăţean pakistanez în vârstă de 39 de ani, iar copilul este fiul acestuia, în vârstă de 5 ani, ambii fiind solicitanţi de azil pe teritoriul României. La cercetări, bărbatul a declarat că intenţiona să ajungă în Grecia”, au transmis reprezentanții Poliției de frontieră.

Cei doi au fost predați Centrului de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Timişoara, iar polițiștii continuă cercetările pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.