Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un paznic din Brașov ardea anvelope uzate: polițiștii l-au amendat cu 25.000 de lei

Un paznic de la o societate comercială din Braşov a primit o amendă de 25.000 de lei pentru poluarea aerului, după ce a încercat să incendieze în curtea firmei reziduuri constând în anvelope de cauciuc uzate, pentru a scăpa de acestea, a informat, luni Poliţia Locală Braşov, informează Agerpres.ro.

"Poliţiştii locali s-au autosesizat la apariţia unor imagini pe canalele de socializare, în care se vedea un fum dens şi negru. Un echipaj de la Biroul Rutier a fost dirijat de urgenţă în zona centurii CET-ului, unde a descoperit că mai multe persoane au dat foc la deşeurile din lemn compozit şi unei grămezi consistente de anvelope, materiale depozitate în curtea unei societăţi", a precizat sursa citată.

Citește și: Dan Petrescu, primele explicații despre plecarea de la CFR Cluj: 'Nici nu am fost demis, nici nu mi-am dat demisia'

Aceasta a mai precizat că, după o anumită perioadă de timp, un alt echipaj de la Poliţia Locală s-a întors pentru a monitoriza zona.

"Nu mică le-a fost mirarea atunci când au constatat că, în exact aceeaşi curte, un bărbat ardea anvelope auto uzate, printre caroseriile dezmembrate. Poliţiştii locali de la intervenţii l-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 25.000 lei pentru că nu a oprit activitatea de poluare a aerului la solicitarea echipajului rutier", a subliniat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.