Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un 'penal', pe cale să devină ministru de Externe al SUA. Ponta îl taxează pe Iohannis

ponta militar

Generalul David Petraeus este cotat drept favorit să preia funcţia de secretar de stat (echivalentul ministrului de Externe) în administraţia Trump. Fost şef CIA, Petraeus a fost condamnat în 2015 la doi ani de închisoare cu suspendare, pentru felul în care a gestionat informaţii secrete. Situaţia din SUA este prilejul perfect pentru Victor Ponta să ironizeze discursul despre "penali" al preşedintelui Iohannis.

Vezi şi: Suspans la CNATDCU: Sentința în cazul Kovesi se amână (surse)

"'Propagandistii si deontologii' din Romania (si iohannistii si ciolosistii aparuti peste noapte) se pragatesc sa isi faca harakiri (in japoneza pentru cunoscatori 'seppuku')! Uraaaaa! Presedintele Donald Trump se gandeste serios sa il nominalizeze pe Generalul David Petraeus in functia de Secretar de Stat (Ministru de Externe al SUA)!!! Generalul Petraeus este personalitate supercunoscuta/ general cu 4 stele, militar de cariera, fost comandant in Iraq si Afghanistan, fost Director CIA / ar fi un castig pentru Europa de Est si Romania / are insa o singura 'problemuta' din punctul de vedere al Palatului Cotroceni si al Sistemului de Propaganda - in 2015 a primit o condamnare penala de 2 ani cu suspendare si 100.000 dolari amenda!!! Credeti ca Romania o sa rupa relatiile diplomatice cu SUA daca dl Petraeus va fi Secretar de Stat??? Credeti ca Dl Iohannis il va suna pe Donald Trump sa il avertizeze sa nu numeasca 'penali'??? Eu nu cred! Dimpotriva", scrie Ponta pe Facebook.

Vezi și: Crin Antonescu, replică FULGER pentru Alina Gorghiu: Mă despart CATEGORIC!

Fostul premier îşi imaginează prima vizită oficială în România a Secretarului de Stat David Petraeus:

"1. Klaus Iohannis il asteapta cumintel pe covorul rosu la Otopeni / pe drum in masina ii spune ca si lui i-au luat judecatorii niste case in Romania dar la noi cu "penalul" se rezolva cu un telefon

2. David Petraeus se opreste sa dea un interviu la Hotnews unde Dan Tapalaga il lauda necontenit pentru sprijinirea luptei pentru "Statul de Drept"

3. Alina Gorghiu il invita la o cina discreta ca sa ii demonstreze ca ea a fost mereu "pro SUA" - si nici nu dezvaluie secretele pe care le afla

4. Dacian Ciolos ii prepara dimineata o omleta frantuzeasca si un croissant / ii multumeste pentru sprijinul acordat agriculturii din Iraq si Afghanistan

5. Ambasadorul Hans Klemm da un comunicat despre rolul pozitiv jucat de "penali" in relatiile internationale

6. La "Plecari" la Otopeni asteapta Nicusor Dan sa il convinga ca George Soros este un om bun care sprijina numai proiecte umanitare in interesul Romaniei!

Vezi şi: ALERTĂ - Audieri la DNA: Medici cunoscuţi, suspecţi într-un dosar important

Ave David Petraeus Imperator -barbarii "antipenali" din Romania te asteapta cu inima deschisa! Nu te lua dupa declaratiile din presa romaneasca - nu sunt pentru SUA ci doar pentru bietii barbari romani care trebuie pacaliti inca o data pe 11 Decembrie."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.