Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un pensionar din România a primit din SUA un pistol, trei încărcătoare şi 100 de cartuşe

sindojus-sp.com
justitie pistol

Un pistol, trei încărcătoare şi 100 de cartuşe au fost găsite de autorităţi în Portul Constanţa, într-un container cu bunuri personale sosit din SUA, bunurile fiind destinate unui bărbat de 70 de ani, relatează News.ro.

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au participat, în 15 ianuarie, la controlul amănunţit făcut de către lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal Constanţa Sud la un container sosit din SUA, container ce conţinea bunurile personale ale unui cetăţean român, în vârstă de 70 de ani.

"În urma controlului, au fost descoperite o armă de foc tip pistol, trei încărcătoare de 9 mm, 100 cartuşe 9 mm şi alte dispozitive din plastic aferente pistolului, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi predate Serviciului de Arme, Explozivi şi Substanţe periculoase din cadrul I.P.J. Constanţa”, se arată în comunicatul Gărzii de Coastă.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele

Sursa citată a precizat că poliţiştii de frontieră s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă calificată şi folosirea de acte nereale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.