Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un polițist beat A UCIS un bărbat, pe trecerea de pietoni - IMAGINI ȘOCANTE

UPDATE Şoferul are 34 de ani şi este poliţist din 2012, el fiind în timpul liber în momentul producerii accidentului şi la volanul unui autoturism privat.El este cercetat și pe linie administrativă de către superiori.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 68 de ani a fost lovit mortal, pe trecerea de pietoni, de un polițist! Accidentul a avut loc în municipiul Arad. Potrivit martorilor, polițistul băut circula cu viteză.

Victima se deplasa regulamentar pe trecerea de pietoni, pe lângă bicicletă, moment în care a fost lovită şi aruncată în aer aproximativ 20 de metri, de către un autoturism FORD care se deplasa dinspre Micălaca spre Podgoria pe banda a doua, scrie ghidularadean.ro.

Citește și: Un hipermarket de top a vândut FRUCTE STRICATE! Ce a pățit acesta și unde s-a întâmplat

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit că un bărbat de 34 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Iuliu Maniu din municipiu, dinspre Micălaca spre Piaţa Drapelului, ajungând la o trecere pentru pietoni a surprins şi accidentat grav un bărbat de 68 de ani care, în calitate de pieton, se afla în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni, pe lângă bicicletă. Conducătorul auto a fost supus testării cu aparatul alcooltest iar rezultatul a fost 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. La scurt timp de la producerea evenimentului, victima a decedat. În cauză, pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment”, a declarat Lorena Radu, purtător de cuvânt al Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

La faţa locului a sosit un echipaj SMURD care l-a resuscitat pe bărbat vreme de aproximativ 45 de minute, însă rănile suferite de acesta au fost incompatibile cu viaţa.

Citește și: Scandal MARE! Cui îi cere Victor Ciutacu 100.000 de euro

Poliţiştii sosiţi la faţa locului pentru efectuarea cercetărilor au constatat că, pe carosabil, există o urmă de frânare de aproximativ 30 de metri.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.