Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un polițist de la trupele speciale s-a împușcat: Tot el a sunat la 112, dar nu le-a spus medicilor unde lucrează

gandul.info
politist-politia-romana

Un polițist din Timișoara, în vârstă de 21 de ani, de la Brigada de Operatiuni Speciale, s-a împușcat cu arma din dotare. Acesta a ajuns la spital cu leziuni la nivelul feței, după ce s-ar fi împușcat în bărbie.

Polițiștii din Timiș au fost sesizați, sâmbătă dimineața, de medicii Spitalului de Urgențe Timișoara, cu privire la faptul că un tânăr, în vârstă de 21 de ani, care se afla pe strada Torontalului din Timișoara, a solicitat sprijinul ambulanței, întrucât prezenta leziuni la nivelul feței, scrie mediafax.ro.

Polițiștii deplasați la spital au constatat că este vorba despre un polițist, care și-ar fi provocat leziunile cu arma din dotare.

În continuare, se fac cercetări pentru stabilirea cauzelelor și împrejurărilor producerii evenimentului.

„La data de 25 noiembrie a.c., polițiștii din Timiș au fost sesizați de către medicii Spitalului de Urgențe Timișoara, cu privire la faptul că un tânăr, în vârstă de 21 de ani, care se afla pe strada Torontalului din Timișoara, a solicitat sprijinul ambulanței, întrucât prezenta leziuni la nivelul feței.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la spital, constatând faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un polițist, care și-ar fi provocat leziunile cu arma din dotare.

În continuare, se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.