Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un poliţist din Băileşti a găsit 1.300 de lire sterline într-un autobuz. Banii au fost restituiți proprietarului

Politia Română
politia

Un poliţist din Băileşti, aflat în timpul serviciului, a găsit 1.300 de lire sterline într-un autobuz, suma respectivă fiind pierdută de un bărbat de 42 de ani din localitate.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Dolj, un poliţist din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti se afla în timpul serviciului şi desfăşura activităţi de verificare a unui autobuz, în cadrul unei acţiuni pentru prevenirea şi limitarea răspândirii COVID-19, împreună cu alţi poliţisti, un jandarm şi un elev al Şcolii de Jandarmi din Drăgăşani, potrivit news.ro.

Citește și: Claudiu Năsui, declaraţie dură la Florin Roman: ‘Care e şmecheria? Dacă declari că nu ai domiciliu în Bucureşti, primeşti diurne suplimentare’

În autobuz, poliţistul a observat o sumă de bani, despre care atât conducătorul auto, cât şi pasagerii au declarat că nu au cunoştinţă despre provenienţa sa.

Poliţiştii au făcut verificări în vederea identificării persoanei care a pierdut banii, respectiv 1.300 de lire sterline.

“În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, în urmă cu puţin timp, la sediul Poliţiei Oraşului Băileşti s-a prezentat un bărbat de 42 de ani, din Băileşti, care a declarat că a pierdut suma de bani respectivă. Bărbatul a fost plăcut surprins să constate că suma de bani pierdută a fost găsită de un poliţist şi a mulţumit poliţiştilor pentru felul în care îşi fac meseria, intrând totodată în posesia banilor pierduţi”, a transmis IPJ Dolj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.