Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un polițist filipinez a fost ucis în timpul unei descinderi la o luptă ilegală de cocoși

RomâniaTV.net
luptă cocoși

Un poliţist a fost ucis în timpul unei descinderi la o luptă ilegală de cocoşi, pintenul metalic artificial al unuia dintre cocoşi secţionându-i artera femurală, informează marţi AFP, citată de AGERPRES.

Luptele de cocoşi rămân foarte populare în arhipelagul filipinez şi adepţii lor pariază pe rezultatul unei lupte în timpul căreia cele două păsări ce confruntă cu pinteni artificiali din metal tăios.

Din cauza pandemiei de coronavirus, evenimentele sportive şi culturale au fost interzise în Filipine pentru a limita orice risc de răspândire a virusului.

Citește și: Nicușor Dan, acuzații la adresa Gabrielei Firea: Cinism și bătaie de joc până în ultima zi de mandat!

Acest accident a avut loc luni în provincia Samarul de Nord, în centrul arhipelagului, când locotenentul Christian Bolok a confiscat cocoşul de luptă în timp ce aduna dovezi împotriva desfăşurării acestui eveniment ilegal. Lama ataşată de pintenul păsării s-a împlântat în coapsa stângă a poliţistului, care a sângerat până a murit, a declarat colonelul Arnel Apud, responsabil al poliţiei din această provincie.

Trei persoane au fost arestate şi doi cocoşi de luptă au fost confiscaţi, precum şi doi pinteni metalici, în timpul acestei descinderi a poliţiei în oraşul San Jose, a adăugat Apud, subliniind că este "pentru prima dată în cariera lui de 25 de ani când pierde un om din cauza unui pinten al unui cocoş de luptă".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.