Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un polițist, scrisoare către Ludovic Orban: Trebuie să dispară competiția de sancțiuni

www.facebook.com
politist scrisoare

Un ofițer de poliție din Timișoara, Valer Kovascs, liderul Sindicatului Polițiștilor DECUS, îi scrie premierului Ludovic Orban și îi solicită să înceteze competiția de amenzi declanșată odată cu starea de urgență. Polițistul susține că oamenii legii ar trebui să prevină, nu să facă concurs de amenzi, la ordinul superiorilor.

Citește și: Şomajul tehnic forţat, între fantezie şi realitate: Orban riscă să ajungă Boc 2 (surse)

“Inca se merge pe principiul – cine are mai multe sanctiuni, iar acest lucru il pot dovedi prin mesajele primite de la superiori, in conditiile in care domnul Bogdan Despescu a transmis clar, in videoconferinta, sa mergem pe prevenire. Competitia de sanctiuni trebuie sa dispara pentru totdeauna! Menirea unui politist este de preventie. Un politist bun este cel care previne, nu cel care aplica sanctiuni la tot ce misca, sa iasa in evidenta”, mentioneaza Valer Kovacs in scrisoarea trimisa premierului Ludovic Orban, informează Impactpress.

“Va rugam, ascultati si vocea noastra, domnule prim ministru! Aveti curajul sa faceti reformarea Politiei Romane din temelie, exact cum spunea domnul Traian Berbeceanu, un politist de cariera, sa dispara coruptia din randurile noastre si veti castiga respectul tuturor romanilor”, se mai mentioneaza in finalul mesajului politienesc de la Timisoara.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.