Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un pompier aflat în timpul liber a salvat victima unui accident rutier produs în Caraş-Severin

Ministerul pentru IMM
pompieri - ISU

Un bărbat de 49 de ani, victimă a unui accident rutier ce a avut loc joi după-amiază la ieşirea din localitatea Lupac spre Oraviţa, în judeţul Caraş-Severin, a fost salvat de un pompier militar care se afla în timpul liber, după ce a rămas încarcerat în autoturism.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin, în accident au fost implicate două autoturisme, una dintre victime, care prezenta fracturi la nivelul picioarelor, rămânând blocată într-o maşină, scrie agerpres.ro.

Citește și: Kamara intervine sarcastic în scandalul acuzației de rasism asupra lui Colțescu: Sunt component al trupei Alb Negru. Oare am voie să mai spun așa?

"Victima a fost descarcerată şi scoasă din autoturism de un pompier din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reşiţa, care se afla în timpul liber. Victima, un bărbat de aproximativ 49 ani, cu leziuni la nivelul membrelor inferioare, în stare conştientă, a fost transferată ulterior echipajului SAJ, în vederea transportării acestuia la UPU Reşiţa", a informat ISU Caraş-Severin.

Pentru salvarea victimelor, la locul accidentului au intervenit pompierii militari şi un echipaj SMURD din Reşiţa.

Echipele au mai asigurat măsurile necesare pentru prevenirea incendiilor şi apoi au curăţat carosabilul de lichidele scurse şi resturile rezultate din coliziunea celor două autoturisme.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.