Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un posibil duel Halep - Răducanu: Să ne înțelegem, ea nu este româncă!

digisport.ro
simona halep emma raducanu

Emma Răducanu, jucătoare care reprezintă Marea Britanie, a avut parte de un an 2021 fantastic. Sportiva născută din tată român și mamă chinezoaică a plecat din calificări la turneul de Grand Slam de la US Open și a câștigat titlul fără să piardă vreun set în cele 10 partide disputate.

Prisăcariu spune că apreciază foarte mult stilul de joc al Emmei Răducacu, chiar mai mult decât pe cel al Simonei Halep.

"Da, o cunosc pe Emma, dar nu suntem apropiate, ne-am salutat de câteva ori. Îmi place foarte mult de Emma Răducanu, îmi place jocul ei. Cred că are un potențial uriaș. Mai mare decât al Biancăi Andreescu. Joacă agresiv, așa cum îmi place mie, și a dovedit că este și foarte matură la ultimele turnee, altfel nici nu avea cum să câștige US Open. Îmi place foarte mult jocul ei.

Au stiluri de joc complet diferite (n.r - Simona Halep și Emma Răducanu), dar îmi place mai mult cel practicat de Emma Răducanu", a spus Andreea Prisăcariu, pentru Fanatik.

Cu toate acestea, sportiva legitimată la CS Dinamo este fermă atunci când vine vorba de un posibil duel Simona Halep - Emma Răducanu, pe care l-am putea vedea chiar în România, la Transylvania Open, de la Cluj-Napoca, turneu programat în perioada 25-31 octombrie, ÎN DIRECT la Digi Sport.

"Dintre ea și Simona Halep, normal că țin cu Simona, Simona este româncă. Să ne înțelegem, Emma Răducanu nu este româncă. Cum nu este nici Bianca Andreescu. Iar noi, românii, trebuie să ne susținem reciproc", a mai spus Prisăcariu.

La Transylvania Open, competiție de categorie 250, vor participa Simona Halep, care e principala favorită, și noua senzație a tenisului mondial, Emma Răducanu (18 ani), proaspătă câștigătoare la US Open.

Transylvania Open este un turneu de categoria WTA 250, la care participă jucătoare precum Elise Mertens (locul 18 WTA), Anett Kontaveit (23 WTA) sau Paula Badosa (27 WTA).

Pe lângă acestea, pe tabloul principal se mai află: Veronika Kudermetova (31 WTA), Ekaterina Alexandrova (32 WTA), Jil Teichmann (38 WTA), Ajla Tomljanovic (44 WTA), Viktoria Golubic (46 WTA), Marta Kostyuk (57 WTA), Anhelina Kalinina (60 WTA), Andrea Petkovic (64 WTA), Kaia Kanepi (66 WTA), Maria Camila Osorio Serrano (70 WTA), Mayar Sherif (74 WTA), Anastasia Potapova (80 WTA), Danka Kovinic (85 WTA), Rebecca Peterson (86 WTA) și Varvara Gracheva (88 WTA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.