Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un post de televiziune cu emisie națională se închide, după aproape 20 de ani de activitate: Jurnaliștii au fost lăsați pe drumuri

televizor televiziune

Postul de televiziune TV H se închide în următoarea perioadă din motive financiare. Televiziunea administată de Fundația Massmedia România de Mâine și-a anunțat angajații (aproximativ 50) că urmează să fie concediați, informează Paginademedia.ro.

Citește și: Fost șef SPP, mișcare-bombă la CSM după reacția lui Iohannis la citarea lui Kovesi: 'Sper să fie la fel de operativi așa cum au fost în situațiile precedente'

TVH se transformase, de câteva luni, într-un post de televiziune pentru copii, cu Andra Gogan ca imagine a stației. În perioada următoare, companiile de cablu vor fi anunțate de închiderea emisiei. Practic, TVH va înceta să emită după ce va înștiința oficial Consiliul Național al Audiovizualului în legătură cu decizia.

Actualul post TV H a fost lansat în urmă cu aproape 20 de ani de Fundația România de Mine, ca un post școală, care funcționa pe lângă Universitatea Spiru Haret. Ulterior, numele a fost schimbat în TVH2O, apoi în TVH.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.