Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un preot caterisit, urmărit ca-n filme după ce a fost prins băut la volan. Explicaţii neaşteptate date poliţiştilor

cursa, urmarire

Un fost preot din comuna Costuleni, judeţul Iaşi, a fost urmărit de poliţiştii din Iaşi şi Vaslui după ce a refuzat să oprească la semnalul unui agent de poliţie. Bărbatul era băut şi le-a spus agenţilor că maşina a condus-o Dumnezeu.

Citeşte şi: Ponta, bilanţ DUR pentru PSD, la un an de la alegeri: 'Mare păcat...'

Fostul preot din comuna Costuleni, judeţul Iaşi, plecase, sâmbătă, împreună cu un alt bărbat, ambii îmbrăcaţi în straie preoţeşti spre Grecia. După câţiva kilometri, în comuna ieşeană Răducăneni, un echipaj de poliţie i-a făcut semn bărbatului să oprească, însă fostul preot a apăsat şi mai tare pedala de acceleraţie, fiind prins în cele din urmă într-o parcare în urma unui filtru organizat de poliţiştii din două judeţe.

“Bărbatul a fost prins în urma unui filtru realizat de poliţiştii din Iaşi şi de cei din Vaslui. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru refuzul recoltării de probe biologice”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Iaşi, Anca – Alexandra Vîjiac.

La solicitarea poliţiştilor, bărbatul a refuzat să coboare din maşină şi s-a refugiat pe bancheta din spate a autoturismului spunându-le poliţiştilor că nu el a condus maşina, ci Dumnezeu. Bărbatul cu care se afla în autoturism le-a spus însă oamenilor legii că „părintele era la volan” şi că el era în dreapta.

Citeşte şi: Ministrul Fondurilor Europene AVERTIZEAZĂ: Schimbarea Guvernului pune în PERICOL banii pentru aleşii locali .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.