Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un primar EXCLUS din PSD iese la LUPTĂ după eșecul de la europarlamentare: NU există rușine mai mare

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Primarul municipiului Bacău, Cosmin Necula, exclus din PSD după ce a criticat în mod repetat politica Guvernului Dăncilă, a postat pe Facebook un mesaj extrem de dur la adresa şefilor din Partidul Social Democrat, după rezultatul celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale. El cataloghează scorul obţinut de Dăncilă ca fiind “cea mai mare ruşine pentru PSD”, situaţia fiind “de un penibil răsunător”, conform News.ro.

Citește și: SURPRIZĂ din PSD: Claudiu Manda anunță că social - democrații sunt cea MAI MARE FORȚĂ politică din Dolj

“În aceste momente nu pot să nu mă gândesc cum baronul Benea (Dragoş Benea, preşedinte PSD Bacău – n.r) a votat-o pe Dăncilă premier, apoi preşedinte al PSD şi, în cele din urmă, candidat la prezidenţiale. Dăncilă a obţinut cel mai prost scor din istoria PSD. Nu există o ruşine mai mare decât asta pentru PSD. Puţin peste 3 milioane de voturi în turul 2! Cea mai umilitoare înfrângere de când există acest partid! Sunt exact 6 luni de când am spus public faptul că Viorica Dăncilă trebuie să se retragă de la guvernare. Atunci, la fel ca şi acum, eram convins că ar fi fost modul corect în care PSD să demonstreze că a înţeles expresia votului primit din partea românilor şi singura modalitate prin care ar fi putut să se regenereze”, a scris, luni, Necula pe Facebook.

Acesta afirmă că liderul PSD Bacău, Dragoş Benea, ”a plimbat-o pe Dăncilă cu bicicleta pe centura nefinalizată a Bacăului, crezând că astfel o să înduplece românii, însă, nu a reuşit decât să se facă de râs”.

Necula a mai scris că primarii, consilierii, membrii şi simpatizanţii serioşi care au făcut campanie şi au muncit atât de mult nu meritau un asemenea rezultat: ”Dacă rezultatul, poate, se va uita, situaţia de un penibil răsunător va rămâne la capitolul «aşa nu» pentru orice campanie electorală”.

Vezi aici si REPLICA lui Dragoș Benea.

Liderul PSD Viorica Dăncilă a mers, în 26 octombrie, pe bicicletă, însoţită de lideri ai partidului, cu ocazia vizitei făcute la lucrările care se desfăşoară pe centura oraşului Bacău.

Dăncilă a primit voturile a 34,12%, conform rezultatelor parţiale ale scrutinului de duminică, anunţate luni de Biroul Electoral Central (BEC).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.