Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un primar liberal celebru a încasat-o grav de tot: A fost aproape să fie linşat de pensionari /VIDEO

scandal

Un primar liberal are parte de mari probleme. Nici nu a apucat bine să îşi ia în primire postul de edil că era să o păţească. La o întâlnire cu pensionarii a fost la un pas de a fi linşat. Totul din cauza faptului că le-a "tăiat" acestora nişte gratuităţi.

Citeşte şi: Casa Regală l-a refuzat pe Klaus Iohannis: Ce ar fi vrut să facă președintele / SURSE

Peste 100 de oameni au ieşit în stradă la Reşiţa să-l confrunte pe edilul oraşului. Nemulţumiţi că liberalul le-a tăiat subvenţiile pentru transportul în comun, pensionarii au decis să se revolte şi să-l ia la întrebări pe primar. Pensionarii revoltaţi s-au strâns în faţa primăriei să-şi strige nemulţumirea. Oamenii sunt revoltaţi de decizia primarului de a reduce tichetele pentru gratuitatea transportului în comun şi implicit şi numărul pensionarilor care le primesc.

Citește și: A arătat tot la piscină: Vedeta care a renunțat la haine, în București / FOTO HOT

Nelu Popa nu s-a ferit să dea piept cu mulțimea și le-a explicat oamenilor că, de fapt, subvențiile pentru Ro-A TIR nu au mai fost plătite de 3 ani. Odată aruncată pisica în curtea fostei conduceri, pensionarii au început să scandeze împotriva lui Mihai Stepanescu și au cerut să i se confiște averea și vila din Timișoara. Recent, la iniţiativa primarului Reşiţei, Ioan Popa, Consiliul Local a votat reducerea tichetelor gratuite pe mijloacele de transport în comun de la 16 la 10 tichete, coborând totodată şi plafonul de venituri pentru pensionarii care pot primi aceste tichete de la 800 la 600 de lei lunar.

Citește și: GOL PUȘCĂ Așa a fost fotografiat unul dintre cei mai doriți bărbați ai planetei / FOTO

Primarul Popa reclamă exagerarea subvenţiilor pe care municipalitatea le plăteşte firmei de transport în comun. Mai exact, gratuitatea la transportul urban de călători va fi acordată, din această lună, tuturor pensionarilor din municipiu care au o pensie netă până la 600 lei pe lună, indiferent de vârstă. Din anul 2011 şi până în prezent, plafonul de acordare a acestor subvenţii era de 800 lei pe lună pentru persoanele în vârstă de până la 70 de ani, cu un număr de 16 călătorii gratuite, iar în cazul celor care au depăşit 70 de ani, se acorda gratuitate indiferent de cuantumul pensiei, tot în limita a 16 călătorii, anunţă RTV. Primarul liberal nu dă doi bani pe nemulţumirile pensionarilor. A spus că nu o să renunţe la decizia lui şi speră că într-un final oamenii vor înţelege şi vor renunţa la proteste.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.