Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un primar PSD a dat cu mașina peste un copil și a fugit

accident

Primarul comunei Beleţi Negreşti din județul Argeș a acroșat cu mașina un copil de 10 ani și a fugit, fiind cercetat penal de polițiști pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, anunță MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, Mădălina Epure, a declarat corespondentului MEDIAFAX că accidentul a avut loc miercuri pe raza localității Călinești.

Citește și: Olguța Vasilescu mută tunurile pe Guvernul Orban: ‘Ca să știți pentru cine se bate PNL’ .

„Un autoturism condus de un bărbat de 67 de ani din direcția Călinești spre Valea Corbului ar fi acroșat un minor de 10 ani, care se deplasa pe marginea părții carosabile, după care și-ar fi continuat deplasarea, fiind identificat ulterior, pe raza aceleiași localități. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Minorul a fost rănit ușor, fiind transportat la spital, pentru efectuarea de investigații medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție pe numele bărbatului”, a spus Epure.

Citește și: Radu Tudor intră în ei: `Nu trebuie să aşteptăm`!

Potrivit acesteia, șoferul a declarat polițiștilor că nu și-a dat seama că ar fi acroșat copilul și nu a părăsit, cu intenție, locul accidentului.

Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că șoferul vinovat este Dorin Cătănea, primarul comunei Beleţi Negreşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.