Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un producător din echipa serialului 'Game of Thrones' va realiza un nou serial-eveniment

Tech Times
game of thrones

Un producător din echipa serialului "Game of Thrones", al cărui mult aşteptat sezon final va fi difuzat începând de duminică, va realiza un nou serial-eveniment, care va avea un buget de producţie uriaş şi va fi adaptat pe baza unui roman de succes ce descrie un dezastru ecologic, informează AFP, potrivit Agerpres.

Producătorul american Frank Doelger, care a câştigat cinci premii Primetime Emmy , a anunţat luni, în cadrul MIPTV de la Cannes, adaptarea pentru televiziune a romanului "The Swarm", în care omenirea este ameninţată de o apocalipsă provocată de poluare, iar vieţuitoarele din oceane încep să atace oamenii de pe întreaga planetă.

Frank Doelger a profitat de prezenţa sa la renumitul târg organizat de reprezentanţii industriei de televiziune la Cannes pentru a prezenta o machetă animată cu o scenă-cheie din acest serial cu accente apocaliptice.

Asemeni "Game of Thrones", noua producţie TV se va baza în mare parte pe efecte speciale şi va fi un fel de anchetă poliţienească şi ştiinţifică, potrivit lui Frank Doelger.

Citește și: Anna Wintour a dezvăluit motivul pentru care poartă ochelari de soare: 'Au devenit o parte din ceea ce sunt'

Tradus în peste 25 de limbi, romanul "The Swarm", a fost scris de scriitorul german Frank Schatzing "în perioada 2003 - 2004 şi, din păcate, numeroase elemente pe care el le-a prezis s-au dovedit a fi exacte", a declarat producătorul american la Cannes.

El intenţionează să lucreze cu Alan Taylor (care a produs episoade din seriale precum "The Sopranos" şi "Boardwalk Empire") pentru a realiza jumătate dintre cele opt episoade ale viitorului serial, despre care se spune că va fi cea mai costisitoare producţie europeană de televiziune din toate timpurile.

Grupul media ZDF şi mai multe posturi TV americane şi europene urmează să susţină acest proiect-eveniment.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.