Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un produs de pe vremea comunismului, nelipsit în zi de sărbătoare, a 'reînviat'. Cât costă acum în magazine

entrepreneurhandbook.co.uk
supermarket

Un produs de pe vremea comunismului, nelipsit în zi de sărbătoare, a 'reînviat'. Cât costă acum în magazine

Un produs de pe vremea comunismului care era atunci la mare căutare a devenit azi o afacere de succes. Românii arată că nu au renunţat nici acum la acest produs pe care îl consumau înainte de 1990. Nu este nici scump, şi este la mare căutare.

În comunism, acest produs aproape că nu lipsea din casele românilor, fie că aveau musafiri, era sărbătoare sau era o zi ca oricare alta.

Şi în prezent, acest produs se găseşte în supermarketuri la un preţ de aproximativ 5 lei, în funcţie de locul de unde este cumpărat.

El este consumat atât de adulţi, cât şi de copii. Sau poate mai ales de cei din urmă, în special în timpul verii. Partea bună este că nu dăunează sănătăţii.

Produsul este astăzi la mare căutare în magazine, el fiind găsit în mai multe supermarketuri

Acest produs din vremea comunismului pare că a reînviat şi este astăzi la mare căutare în magazine, el fiind găsit în mai multe supermarketuri.

Apa se vinde sub mai multe tipuri, fie că e plată, fie că e minerală. Unele tipuri de apă conțin adaos de electroliți și sunt distilate în mai multe rânduri, altele sunt simple.

Sifonul, pentru că despre el este vorba, nu este căutat numai vara, fiind preferat în special de bărbații care consumă vin. Şi copiii îl preferă, fie în combinație cu un sirop, atunci când obţinem o băutură acidulată și pe placul celor mici, fie simplu.

Până spre sfârșitul anilor ’90, în fiecare cartier bucureștean găseai câte o sifonărie

Sifonul, care nu este altceva decât apă carbogazificată, costă 5,49 de lei într-un lanţ mare de supermarketuri, potrivit gandul.ro, anunță antena3.ro.

Până spre sfârșitul anilor ’90, în fiecare cartier bucureștean găseai câte o sifonărie. Această afacere era printre cele mai profitabile, dat fiind interesul românilor pentru apa carbogazificată.

Există şi o diferență între sifon și apă minerală. În timp ce apa minerală este extrasă din izvoarele subterane, fiind plină de minerale necesare organismului, sifonul este o băutură creată din apă şi dioxid de carbon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.