Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un proiect care aprobă organizarea unui târg de Crăciun în Parcul Obor a fost adoptat de Consiliul Local Sector 2: Buget de 3 milioane de lei

creart.ro
targ de craciun

Un proiect care aprobă organizarea unui târg de Crăciun, în luna decembrie, în Parcul Obor, a fost adoptat, miercuri, de Consiliul Local Sector 2, urmând să se aloce un buget de 3 milioane de lei.

"Se aprobă proiectul Festivalul 'Magia Crăciunului', organizat de Centrul Cultural 'Mihai Eminescu', instituţie de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Local Sector 2, şi Administraţia Pieţelor Sector 2", prevede actul normativ.

Centrul Cultural "Mihai Eminescu" va primi de la bugetul local 2 milioane de lei, iar Administraţia Pieţelor Sector 2 un milion de lei, potrivit Agerpres.

Pe lângă târgul de Crăciun, se vor organiza o serie de evenimente cu scop cultural, educativ şi de divertisment - concerte, spectacole de teatru pentru copii, concursuri cu premii pentru copii (karaoke, dans, pictură, împodobit bradul, desenat felicitări, poezii şi colinde), expoziţii de pictură.

Administraţia Pieţelor Sector 2 va amenaja căsuţe pentru comercianţi (food & beverage, confecţii, decoraţiuni) şi corturi (pavilioane) şi se va ocupa de iluminatul şi decorarea tematică acestora.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.