Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un proiect privind Strategia de dezvoltare locală integrată şi durabilă a Sectorului 2 pentru 2021-2027 a fost pus în dezbatere publică

Primaria Sector 2

Un proiect de hotărâre care avizează Strategia de dezvoltare locală integrată şi durabilă a Sectorului 2 pentru perioada 2021-2027 a fost pus în dezbatere publică de Primăria Sectorului 2.

La data intrării în vigoare acesteia, hotărârea Consiliului Local din 2 octombrie 2017 privind aprobarea Strategiei de dezvoltare locală integrată şi durabilă a Sectorului 2 pentru perioada 2016-2025 îşi încetează aplicabilitatea.

Strategia de dezvoltare locală integrată şi durabilă a Sectorului 2 pentru perioada 2021-2027 se va înainta spre aprobare Consiliului General al Municipiului Bucureşti după avizarea sa de către Consiliul Local, potrivit Agerpres.

Actualizarea Strategiei de dezvoltare locală integrată şi durabilă a Sectorului 2 a avut rolul de a alinia dezvoltarea sectorului la cadrul strategic aferent perioadei de programare 2021-2027 şi a constituit un instrument care permite Primăriei Sectorului 2 luarea unei decizii adaptate la contextul strategic şi nevoile locale pe baza informaţiilor şi datelor relevante şi actualizate, prevede proiectul de hotărâre.

Strategia actualizată a mai urmărit, printre altele, alinierea politicilor de dezvoltare ale sectorului 2 la instrumentele de sprijin naţionale şi ale Uniunii Europene în domeniu, respectiv la cerinţele programelor operaţionale şi sectoriale aferente perioadei de programare 2021-2027.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.