Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un protestatar #REZIST îi dă peste nas lui Liviu Dragnea - 'Securilă' și-a scos dosarul de la CNSAS

Inquam Photos / Liviu Florin Albei
Proteste rezist Victoriei

Protestatarul Marian Moroșanu, poreclit "Ceaușescu" și etichetat "Securilă" miercuri seară de către liderul PSD Liviu Dragnea, și-a scos dosarul de la Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS) care atestă că n-a fost colaborator al Securității.

"Nu există date ori documente din care să rezulte calitatea de lucrător sau de colaborator al Securității, în sensul legii, cu privire la domnul Moroșanu Tivilic Marian. Prezenta poate fi contestată la Secția de contencios administrativ și fiscal a Curții de Apel București, de către orice persoană interesată, în termen de 30 de zile de la data publicării, pe pagina de Internet a Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității", se arată în adeverința eliberată de CNSAS în cazul protestatarului, conform Mediafax.

Ludovic Orban, apel către Tudorel Toader în plină Reuniune a Consiliului JAI: 'Este împotriva interesului României'

Miercuri seară, Liviu Dragnea a fost huiduit de către un protestatar, după ce a ieșit din sediul AMR unde a discutat cu primarii despre bugetul pe 2019.

„Câți bani ai furat? (...) La pușcărie”, sunt mesajele pe care un protestatar le-a strigat, atunci când Liviu Dragnea a ieșit, miercuri seară, de la discuțiile cu primarii de municipii.

„La pușcărie să mergi tu, securilă! Direct!”, a fost răspunsul liderului PSD.

Protestatarul a continuat, spunându-i lui Dragnea: „O să mergem împreună!”.

Marian Ceaușescu l-a urmărit în trafic pe Eugen Nicolicea, a mers acasă la Florin Iordache și, împreună cu alți protestatari #rezist, a lipit afișe pe garajul parlamentarului și l-a urmărit până în scara blocului pe Valer Dorneanu, președinte al Curții Constituționale. Marian Moroşanu, poreclit „Ceauşescu” este unul dintre cei mai activi membri ai mişcării #Rezist, fiind prezent la aproape toate mitingurile organizate în Bucureşti împotriva partidului de guvernământ. Acesta susţine că este victimă a Revoluţiei din 1989 şi spune că a fost împuşcat în picior, în timp ce protesta în Piaţa Universităţii din Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.