Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un puternic incendiu a izbucnit la o casă din judeţul Bistriţa-Năsăud. Peste 100 de localnici s-au alăturat pompierilor pentru a stinge focul

news.ro
incendiu bistrita

Un puternic incendiu a izbucnit, duminică, la o casă din Lunca Ilvei, judeţul Bistriţa-Năsăud, focul extinzându-se la alte două imobile. A ars în totalitate casa, mansarda unui magazin alimentar şi mansarda celui de-al treile imobil. Peste 100 de localnici s-au alăturat pompierilor pentru a stinge focul şi a îndepărta efectele incendiului. Patru persoane au suferit atac de panică, conform news.ro.

ISU Bistriţa-Năsăud a anunţat, duminică, izbucnirea unui puternic incendiu la o casă din Lunca Ilvei.

Când au ajuns la faţa locului pomierii au constatat că o casă ardea generalizat, iar incendiul era extins la alte două imobile.

”Au fost afectate o casa de locuit (de la care a izbucnit incendiul), în totalitate, mandarda unui magazin alimentar, respectiv mansarda celui de-al treilea imobil cu destinaţia casa de locuit. Suprafaţă totală afectată de incendiu este, la o prima estimare, de aproximativ 800 mp”, au transmis pompierii, care au precizat că focul a fost stins.

Patru persoane au suferit atacuri de panică, au primit asistenta medicală din partea paramedicilor SMURD şi a unui echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud, dar nu s-a impus transportul acestora  sau au refuzat transportul la spital.

”Au intervenit patru echipaje de pompieri militari cu autospeciale de stingere şi SVSU Lunca Ilvei şi Ilva Mare,cu autospeciale de stingere si SPSU Silvania International, serviciile voluntare şi privat pentru situaţii de urgenţă asigurând prima intervenţie. Pe lângă pompierii militari şi voluntari, peste 100 de localnici, inclusiv pompieri aflaţi in timpul liber s-au mobilizat pentru sprijinirea intervenţiei  (alimentare cu apa şi scoaterea bunurilor din imobilele afectate)”, au mai precizat pompierii.

Cauza probabilă a incendiului urmează să fie stabilită după finalizarea tuturor operaţiunilor de înlăturare a efectelor negative.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.