Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un rănit din Colectiv retrăieşte drama, în ciuda sedativelor: Medicii sunt şocaţi

Unul dintre răniţii din Clubul Colectiv retrăieşte în fiecare zi drama din acea noapte blestemată. Alex Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity, este internat în stare critică la Spitalul Floreasca. Mama sa, Ana Pascu, preşedintele Federaţiei Române de Scrimă, este zi şi noapte alături de fiul ei.

Citeşte şi: Băsescu, atac dur la adresa lui Vasile Blaga. Ce i-a transmis lui Cioloş?

Alex Pascu a făcut, marţi, temperatură mare, aproape 41 de grade, iar medicii nu şi-au dat acordul pentru a fi transferat în străinătate. Tânărul de 34 ani a suferit arsuri interne, dar şi externe, pe partea superioară a corpului şi tocmai fusese stabilizat după două zile mai grele, în care suferise convulsii.

Medicii i-au povestit mamei că, în cursul dimineţii, Alex Pascu a avut şi un coşmar. A fost ca o scenă de film, care i-a luat pe toți prin surprindere.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, anunţ clar în problema refugiaţilor: 'Ne implicăm'

"A deschis ochii şi a început să strige « Foc! Foc! Fugiţi, oameni!». Am înţeles că nici medicii nu şi-au putut explica această întâmplare, ştiind că pacienţii aflaţi sub sedative puternice şi morfină nu visează. Ana mi-a povestit totul în hohote de plâns. Am simţit că nu mai poate", a mărturisit pentru GSP o persoană apropiată Anei Pascu.

Ana Pascu şi-a pus toată speranţa în medicii de la Floreasca. De fiul său se ocupă în mod direct chiar prietena ei, şefa ATI Ioana Grinţescu, soţia lui Tolea Grinţescu, fostul preşedinte al FR Polo, decedat în iunie 2014 în urma unui atac cerebral.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.