Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un rapper celebru îl contrează pe Donald Trump: Everlast 'i-a dat interzis' republicanului

Donald Trump

Rapperul american Everlast, i-a interzis lui Donald Trump, care aspiră să devină candidatul Partidului Republican la alegerile prezidenţiale din SUA, să îi utilizeze hitul "Jump around" la mitinguri, relatează AFP. Într-o serie de mesaje caustice postate luni pe reţelele de socializare, Everlast a anunţat că avocaţii săi l-au informat pe miliardar că nu are niciun drept să utilizeze hitul din 1992 al fostului grup al rapper-ului, House of Pain.

Everlast, pe numele său real Erik Schrody, i-a criticat, de asemenea, pe fanii lui Trump de pe Twitter, reţeaua de socializare preferată de magnat. De la lansarea sa, "Jump Around" a devenit o emblemă a culturii pop americane şi este adesea interpretat pentru a antrena mulţimea la evenimentele sportive importante.

După Neil Young, membrii formaţiei rock REM - cunoscuţi pentru vederile lor de extremă stânga - şi cântăreaţa britanică Adele, Everlast este ultimul artist care îşi manifestă furia împotriva lui Trump, care îi consideră pe imigranţii mexicani drept violatori şi a cerut interzicea intrării în SUA a tuturor musulmanilor. Everlast, care s-a convertit la islam, a fost unul dintre primii rapperi albi de succes, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.