Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un retailer anunţă că piaţa de echipamente şi accesorii destinate sporturilor în aer liber va creşte cu 30% în acest an

pixabay.com
diverse, trend, economie

Piaţa de echipamente şi accesorii destinate sporturilor în aer liber va creşte cu 30% în acest an, de la un nivel de 2,3 miliarde lei anul trecut, estimează compania Maia Outdoor, retailer autohton ce comercializează echipamente pentru drumeţie şi alpinism. "În anul 2018, piaţa produselor şi echipamentelor sportive va creşte substanţial mai ales în contextul în care există clar o creştere a interesului pentru activităţi outdoor, o creştere a dorinţei clienţilor noştri de a se deconecta complet de agitaţia urbană şi de a se reconecta la natură, de a evada şi de a se întoarce la libertate", a declarat Dumitriţa Luncanu, coproprietar Maia Outdoor, într-un comunicat.

Oficialii companiei spun că românii au devenit mult mai pretentioşi, îşi doresc să achiziţioneze produse de calitate, să fie consiliaţi, să facă alegerea în cunoştinţă de cauză şi, mai mult, refuză să achiziţioneze produsele de care poate să depindă sănătatea, siguranţa şi poate chiar viaţa lor, din magazine de tip mass-market. ”Astfel, ţinând cont că tendinţa la nivel mondial este alegerea cumpăraturilor online versus celor tradiţionale prevedem o sofisticare a alegerilor clienţilor români iubitori de sport şi utilizatori de echipamente sportive şi accesorii, fapt ce va determina o creştere substanţială a segmentului de vânzări online în piaţa din România pe acest segment”, a adăugat Dumitriţa Luncanu.

Aceasta spune că tehnologia câştigă teren şi în sport. ”De la beţe pentru schi cu senzori, dispozitive de schiat indoor cu multiple funcţii şi tehnologii avansate, căşti şi ochelari cu ecrane pentru realitatea virtuală, toate sunt menite să ducă lumea sportului la un alt nivel senzorial", precizează Vlad Luncanu, coproprietar al companiei, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.