Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un român a luat ostatică o femeie într-o închisoare din Germania - Trupele speciale au intervenit în forță

sandiegouniontribune.com
ostatici germania

Un deținut român a luat ostatică o femeie în închisoarea din Lubeck, în Germania. Poliția a intervenit în forță, după 5 ore tensionate, pentru a elibera ostatica, psiholog al penitenciarului potrivit observator.tv

Incidentul s-a produs luni în jurul orei locale 15.00 (ora României 16.00), la închisoarea din Lubeck, unde românul Daniel P. e încarcerat pentru agresiune sexuală.

Românul de 36 de ani a luat ostatică o femeie, care, potrivit Bild, e psihologul închisorii. El a luat-o prizonieră sub amenințarea unui cuțit. Criza provocată de deținut a dus la o masivă mobilizare a forțelor de poliție.

Peste 25 de mașini de poliție au intervenit în sprijinul gardienilor și au izolat întreaga zonă. Inclusiv traficul din vecinătatea închisorii a fost bulversat din cauza prezenței masive a forțelor de ordine. Negociatorii, de asemenea, au venit pentru a discuta cu deținutul român.

La închisoare au fost chemate inclusiv forțele speciale care, puțin după ora locală 20.00, adică după 5 ore tensionate, au intervenit în forță, pentru a o salva pe femeie.

Conform Lubeck Online, s-au auzit 3 explozii când trupele speciale au atacat. Polițiștii germani au folosit grenade flash, pe care le-au aruncat în încăperea unde românul o ținea pe femeie ostatică.

Ostatica a fost eliberată

Daniel P. a fost ușor rănit și este în custodia poliției, transmite RTL. Ostatica a fost eliberată și este nevătămată. I s-au acordat, totuși, preventiv, îngrijiri medicale.

Deocamdată, nu este clar cum a reușit românul să o ia ostatică pe femeie și nici motivul acțiunii sale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.