Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un român care trăiește în Franța spune care este diferența între protestele de la Paris și cele de la București: Aici oamenii sunt ascultați

France 24
Protest Franța

Alexandru Ojică, un român care trăiește în Franța, a explicat, la Digi24, care este diferența dintre protestele de la București și cele de la Paris, menționând că decidenții francezi își ascultă cetățenii.

„În România este o altă poveste, pentru că protestul diasporei venite în vară a fost interpretat într-o altă manieră, într-o altă cheie. Aici, oamenii sunt ascultați. Aseară, prim-ministrul a primit în audiență mai multe delegații pentru a găsi o soluție, toată săptămâna au fost făcute îndemnuri de a se delimita de extrema-stângă sau de extrema-dreaptă, care încearcă totuși să profite de această situație, deci, vedeți că extremele își găsesc totuși un numitor comun în ceea ce privește politica și setea de putere, dar revenind la ce m-ați întrebat, da, sunt mulțumit de nivelul meu de trai din Paris, dar repet, este ușor diferit de un oraș cu o populație medie din Franța”, a explicat Alexandru Ojică.

Citeste si AGLOMERAȚIE la Târgul de Crăciun din București: Traficul rutier în zonă a fost deviat

„Colegii mei de la birou nu merg la proteste, prietenii mei francezi pe care îi cunosc sunt nemulțumiți de politicile duse de președintele Macron. (..)Personal, mă afectează că în acest weekend îmi planificasem să merg la muzeu și le-au închis pe cele din zona Champs-Elysee””, a completat românul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.