Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un român de 15 ani a fost aruncat de colegi de școală sub tren. A scăpat ca prin minune. Atacatorii, minori, sunt acuzați de tentativă de omor și tâlhărie

captură facebook
atac italia roman

Un băiat în vârstă de 15 ani, fiul unei românce, a fost atacat de câțiva colegi în Italia. Tânărul a fost victima unei tentative de omor la care a supraviețuit în mod miraculos după ce a fost aruncat sub un tren.

Evenimentul a avut loc într-o după amiază când stația din Seregno era aglomerată cu elevi care tocmai ce ieșeau de la școală. Băiatul aștepta trenul atunci când a fost înconjurat de un grup de colegi.

Motivul pentru care tânărul a fost atacat a fost căui i-a trimis un mesaj unei fete pe care o plăcea unul dintre atacatori. De asemenea, purta și un tricou de firmă pe care atacatorii au vrut să il fure.

Imagini cu puternic impact emoțional au fost surprinse de camerele de supraveghere cu momentul în care tânărul a fost împins sub tren, la gara Seregno.

Așa cum se poate observa în imaginile distribuite pe rețelele de socializare, grupului i se alătură băiatului de 15 ani după care mai vine un alt băiat furios care îl împinge. Este izbit de tren și apoi se rostogolește între șine. A fost norocos și a scăpat cu viață suferind doar o accidentare la cap și o entorsă la gleznă.

Poliția de Stat din Sediului Poliției Monza și Brianza a reușit să îi identifice rapid pe atacatori și să îi aresteze. Unul a fost găsit chiar lângă gară, în timp ce celălalt atacator era cu bunica sa în drum spre Carabinieri. Cei doi atacatori sunt minori, iar acum urmează să fie acuzați pentru tentativă de omor și de tâlhărie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.