Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un român invitat la Facebook

Andi Cristea/ Facebook
Andi Cristea

Deputatul Andi Cristea, Raportor al Consiliului Europei pentru Metaverse, a fost prezent ca speaker la evenimentul CEE Innovation Day, organizat de Meta (Facebook). Evenimentul, deschis de Ambasadorul SUA, Mark Brzezinski, a avut ca teme principale dezvoltarea rapidă a inteligenței artificiale, metaverse și alte tehnologii digitale de vârf.

În cadrul evenimentului, discuțiile s-au concentrat pe evoluția inteligenței artificiale și a metaverse, evidențiind modul în care tehnologiile imersive schimbă interacțiunea cu mediul digital, oferind experiențe utilizatorului de o intensitate și interactivitate până de curând considerate futuriste.

Deputatul român a prezentat progresele raportului său de la Strasbourg, subliniind potențialul României de a deveni lider regional în adoptarea acestor tehnologii emergente si evidențiind faptul că metaverse nu este doar un mediu pentru divertisment, ci o platformă transformatoare cu un impact semnificativ asupra diverselor sectoare ale societății.

La discuțiile din același panel au participat Mateusz Krupczyński, Manager de Politici Publice la Meta, Juan Bossicard, Manager de Campanie pentru Metaverse Europa, și Tadej Slapnik, fondator al World Metaverse Council.

În acest context, Meta (Facebook) și Apple se disting ca lideri în industria tehnologică prin concentrarea pe dezvoltarea și investiția în hardware inovator. Produsele lor sunt proiectate pentru a facilita interacțiunea cu conținutul digital imersiv, profitând de ultimele inovații în domeniul realităților imersive și computingului spațial, două dintre cele mai promițătoare sectoare ale tehnologiei actuale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.