Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un şantier naval din Giurgiu a semnat un contract cu o agenţie din Bulgaria pentru furnizarea de echipamente de dragare a Dunării

Agerpres
Dunarea

Directorul Agenţiei executive pentru Exploatarea şi Întreţinerea Fluviului Dunărea (EARMDR) din Bulgaria, Pavlin Tsonev, a anunţat joi că a semnat un contract cu şantierul naval Shipyard ATG Giurgiu din România pentru furnizarea de echipamente specializate de dragare, informează BTA.

Şantierul naval din Giurgiu va livra către EARMDR un ponton, o barjă fără autopropulsie şi o navă de manevră, potrivit agerpres.ro.

Citește și: PSD a răbufnit! Președintele, direct vizat: 5 întrebări pentru președintele Iohannis și PNL

EARMDR a precizat că S.C. Shipyard ATG Giurgiu SRL a câştigat o procedură de licitaţie publică după ce a oferit un preţ de 5,404 milioane de leva, fără TVA, pentru nava de manevră, 1,954 milioane de leva, fără TVA, pentru barja fără autopropulsie, şi 2,345 milioane de leva pentru ponton. Toate noile echipamente trebuie livrate la Ruse în a doua jumătate a anului următor.

Toate aceste nave vor fi livrate în cadrul proiectului "Modernizarea şi optimizarea activităţilor pentru reabilitarea secţiunii comune Bulgaro-Române a fluviului Dunărea", pentru care EARMDR este beneficiar. Proiectul este co-finanţat prin Programul Operaţional "Transport şi Infrastructură de Transport". Valoarea totală este de 20,632 milioane de leva.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.