Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un scandal de proporții BUBUIE în Parlament, după votul la Codul pe Procedură Penală: A fost VICIAT!

Inquam Photos / Octav Ganea
parlament vot maini mana

Un nou scandal bubuie în Parlament, după votul la Codul de Procedură Penală. Pe lista oficială de la Camera Deputaților, deputatul PNL, Cristian Buican, apărea ca absent, în timp el se afla, de fapt în sală. Deputatul PNL, Adriana Săftoiu, consideră că votul ar trebui reluat, pentru că procedura a fost viciată.

Citește și: Cei 15 deputaţi PSD care NU au votat modificarea Codului de Procedură Penală. Cine a fost absent, alături de Liviu Dragnea

"Am votat, am fost în sala. Am votat împotriva codul de procedură penală. Am făcut o cerere la direcţia tehnică să vedem ce s-a întâmplat. Sunt mai multe voturi pe care le-au dat cei care nu au apărut acolo, poate e o eroare de sistem", a declarat Cristian Buican, deputat PNL.

Deputatul Adriana Săftoiu solicită reluarea votului din Camera Deputaților.

”Colegul meu, Cristian Buican, apare pe pagina cdep, la votul electronic, ca nu a fost prezent si nu a votat, ieri, impotriva Codurilor. Eu l-am vaăzut prezent, la prezidiu, până la finalul sedinței. Conform MEDIAFAX, colegul Buican spune ca a votat si că nu i s-a inregistrat votul!
Asta inseamna viciu de vot, iar votul de ieri, din Camera Deputatilor, trebuie reluat! Dacă un singur vot nu e înregistrat, atunci vorbim de vot viciat!”, arată Adriana Săftoiu, pe pagina personală de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.