Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un șef din Spania a vrut să-și violeze propria angajată: femeia i-a tăiat organul genital

cutite de vanatoare

O femeie din Spania i-a tăiat organul genital șefului său, după ce bărbatul a încercat să o violeze. După incident, polițiștii spanioli au arestat-o. Aceasta lucra într-un bar din Sant Andreu de la Barca, Barcelona. Bărbatul atacat a fost dus la spital din cauza rănilor pe care le-a suferit.

Potrivit unor surse din poliție, citate de ziarul spaniol El Mundo, femeia a explicat că bărbatul a vrut să o agreseze sexual. Ea a încercat să se apere, a luat un cuțit și i-a tăiat organul sexual presupusului agresor.

Aceleași surse susțin că femeia a declarat că era hărțuită sexual de luni de zile și că proprietarul barului a forțat-o să întrețină relații sexuale în tot acest timp. După luni de chin, femeia nu a mai suportat și a recurs la acest gest, arată ZiarulRomanesc.es.

Șeful postului de poliție din Martorell a explicat că victima și agresorul au ajuns practic împreună la secția de poliție locală dimineața trecută și că agenții au activat serviciile de urgență din cauza gravității rănilor. Bărbatul a fost dus la spital și acolo a fost operat. În fața poliției, femeia a recunoscut că a tăiat penisul șefului ei, susținând că el a vrut să o violeze.

Citește și: Un bărbat înarmat cu un cuţit a fost împuşcat mortal de către polițiștii germani pentru comportamentul agresiv

Atât bărbatul, cât și femeia sunt din Bangladesh și au antecedente penale. Nu există dovezi că femeia, care lucrează de ani de zile în același local, ar fi depus o plângere împotriva șefului ei, care deține mai multe restaurante. “Avem o persoană grav rănită în zona genitală și investigăm pentru a clarifica ce s-a întâmplat”, au declarat polițiștii, care nu au putut încă să ia o declarație bărbatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.