Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un senator al României nu poate justifica peste 200.000 de euro

ANI

mazareSenatorul Alexandru Mazăre , fratele fostului primar din Constanța, Radu Mazăre, nu poate justifica peste 200.000 de euro.

„Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de aprox. 210.775 Euro,  între averea dobândită și veniturile realizate în perioada exercitării mandatului de către MAZĂRE ALEXANDRU, senator în Parlamentul României. Diferența identificată de către inspectorii de integritate a rezultat din constituirea, de către persoana evaluată, a unor depozite bancare în cuantum de 160.775 Euro la o unitate bancară de pe teritoriul Statului Israel, precum și din achiziționarea unui imobil pentru care a fost achitat prețul de 50.000 Euro.”, anunță ANI într-un comunicat oficial.

Astfel, ANI a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Constanța, pentru controlul veniturilor senatorului.

Alexandru Mazăre este la al doilea mandat consecutiv de senator, iar între anii  2004-2008 a obținut un mandat și în Camera Deputaților.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.