Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un senator american și soția lui, la un pas să fie linșați lângă Casa Albă

casa alba

Senatorul american Rand Paul, care a participat la Convenţia Partidului Republican pentru desemnarea lui Donald Trump drept candidat pentru un nou mandat de preşedinte al SUA, a spus vineri că a fost atacat de "o mulţime furioasă" de peste 100 de persoane în apropiere de Casa Albă, unde a avut loc evenimentul, şi că a avut nevoie să fie salvat de poliţie, potrivit Reuters.

Citește și: De ce grăbește PSD moțiunea (surse)

"Tocmai am fost atacat de o mulţime furioasă de peste 100 (de persoane), nu departe de Casa Albă. Mulţumesc Departamentului de Poliţie din Washington pentru că ne-a salvat la propriu vieţile în faţa unei mulţimi nebune", a scris senatorul republican pe Twitter.

În filmuleţe care circulă pe reţelele de socializare şi care nu au putut fi verificate de Reuters, se vede cum senatorul şi soţia sa Kelly merg pe stradă în timp ce o mulţime de oameni se adună în jurul lor, strigând şi împingând poliţiştii care încercau să protejeze cuplul.

Poliţiştii sunt auziţi cum cer mulţimii să dea înapoi, în timp ce îl escortau pe senator spre hotelul său.

Nu este clar deocamdată ce a condus la atacul asupra senatorului Paul, precizează Reuters.

Sute de protestatari anti-Trump s-au aduna joi seară în apropierea Casei Albe în timp ce Trump accepta nominalizarea Partidului Republican pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie.

"Ce li s-a întâmplat lui Rand şi Kelley în această seară (şi multor altor persoane care au ieşit de la Convenţia Partidului Republican) a fost greşit", a scris pe Twitter senatorul republican Ted Cruz.

"Poliţia care i-a protejat a fost eroică, dar asta trebuie să înceteze. Este foarte aproape de escaladarea în violenţe grave", a adăugat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.