Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un senator PNL trage semnalul de alarmă. Nicoleta Pauliuc: 'Nu poți implementa un proiect de țară, dacă trăiești în stare de conflict'

Inquam Photos
Nicoleta Pauliuc

Aripa moderată din PNL consideră că singura șansă pentru România de a depăși criza corona este ca politicienii să renunțe la competiția electorală axată pe acuzații și conflict. Într-o postare pe Facebook, senatoarea Nicoleta Pauliuc, care este și președinta Comisiei de apărare din Senat, transmite un îndemn la dialog și cooperare.

Pauliuc atrage atenția asupra faptului că nu este suficient să trecem peste criză doar în statistici și că politicienii români trebuie să se ralieze îndemnului președintelui Iohannis de "resetare a statului român", în condițiile în care reformele nu mai pot să aștepte. „Pentru a reseta statul român avem nevoie înainte de toate de dialog și cooperare. Nu doar în rândul clasei politice, ci în întreaga societate. Nu poți gândi un proiect de țară și, cu atât mai puțin nu-l poți implementa, dacă trăiești într-o permanentă stare de conflict”, a scris pe Facebook senatorul PNL.

Aceasta susține că, pentru clasa politică, resetarea statului înseamnă, printre altele, întărirea instituțiilor, recâștigarea încrederii cetățenilor printr-un proces de transparentizare accelerat și digitalizarea administrației. „Ca să resetăm statul trebuie să începem prin a ne reseta propriul mod de a ne raporta la alții”, a concluzionat Nicoleta Pauliuc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.