Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un senator USR critică gestul lui Iordache, însă îl scuză pe al colegului de partid: Nu cred că cele două sunt asimilabile

Stoica Ionel / Facebook
florin iordache semn obscen

Senatorul USR Florina Presadă sustine că gestul făcut de deputatul social-democrat Florin Iordache în plenul Camerei Deputaţilor ''exprimă perfect atitudinea PSD din ultimii doi ani, faţă de democraţia din România, faţă de Justiţie şi faţă de UE".

"Gestul domnului Iordache exprima perfect atitudinea PSD din ultimii doi ani fata de democratia din Romania, fata de justitie, fata de UE si fata de poporul roman, un gest incalificabil. Am ales sa nu votez in acest proces de numire ai conducerilor acestor institutii, oricum rezultatul e pesedizarea acestor institutii", a declarat Florina Presadă.

Citeste si Bărbatul care a anunțat că există o bombă la Spitalul Județean de Urgență Ploiești și la un magazin a fost prins:Cum a explicat gestul

Intrebată cum a reactionat când colegul ei de partid, Cristian Ghina, când a făcut un gest similar, Florina Predasa a spus: "Personal, nu cred ca cele doua sunt asimilabile, ceea ce face domnul Iordache inseamna erdoganizarea Romaniei".

Florin Iordache a fost fotografiat, miercuri, in plen, in timp ce le arata semne obscene colegilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.