Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un serviciu memorial de stat va fi organizat pentru Olivia Newton-John în Australia

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Un serviciu memorial de stat va fi organizat pentru Olivia Newton-John, care a decedat la începutul acestei săptămâni la vârsta de 73 de ani, în ţara sa de adopţie, Australia, a anunţat joi premierul statului Victoria, potrivit DPA.

''Sunt foarte mulţumit că familia Oliviei Newton-John a acceptat oferta noastră pentru un serviciu memorial de stat'', a scris pe Twitter premierul statului Victoria, Daniel Andrews.

''Vom stabili detaliile împreună cu familia Oliviei, dar va fi mai degrabă un concert decât o înmormântare - potrivită pentru un cetăţean din Victoria care a trăit o viaţă atât de bogată şi de generoasă''.

Potrivit presei din Australia, nepoata lui Newton-John, Tottie Goldsmith, a acceptat oferta în numele familiei în timpul unei discuţii purtate joi cu Andrews.

Newton-John, care s-a născut în Marea Britanie, dar a crescut în Melbourne, a murit ''în pace'' luni la vârsta de 73 de ani la reşedinţa sa din sudul Californiei, înconjurată de familie şi prieteni, a anunţat soţul artistei, potrivit Agerpres.

Celebră datorită rolului Sandy în filmul ''Grease'' (1978), în care a jucat alături de John Travolta, Newton-John a purtat o luptă îndelungată cu cancerul.

Clădiri emblematice din Australia, printre care Sydney Opera House, Melbourne Cricket Ground, precum şi Optus Stadium din Perth au fost iluminate în roz săptămâna aceasta în semn de omagiu pentru contribuţia pe care vedeta a adus-o în domeniul luptei cu cancerul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.