Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un SINGUR județ este în zona verde: Constanța și Sibiu dețin supremația la rata de infectare, Bucureștiul a ajuns la 6.61

medlife.ro
test covid-19

Judeţele Constanţa şi Sibiu păstrează o rată de infectare cu SARS-CoV-2 de peste 7 la mia de locuitori în ultimele două săptămâni, potrivit raportării transmise, sâmbătă, de Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Conform GCS, pe primul loc în ţară ca rată de infectare cu noul coronavirus rămâne judeţul Constanţa, cu 7,54, aceeaşi cu ziua precedentă.

Citește și: Medicul Adrian Marinescu: ‘Pas cu pas vor fi luate măsuri. Vom vedea că din ce în ce mai multe zone, le vom avea în varianta de lockdown’

Pe locurile următoare se plasează judeţul Sibiu - 7,37, în scădere faţă de ziua anterioară, când a înregistrat 7,49, şi Bucureşti, cu 6,61, în scădere faţă de ziua precedentă, când a avut 6,63.

Judeţul Cluj trece pe locul patru, cu o incidenţă de 6,51, faţă de ziua anterioară, când se situa pe locul trei, cu o incidenţă de 6,89.

Citește și: Medic: ‘Dacă nu credeți că există COVID19 mergeți voluntari la un spital ce tratează astfel de bolnavi. Țineți de mână un pacient speriat care abia respiră’

O rată de infectare mare se mai înregistrează în judeţele Braşov - 6,44, Alba - 5,35, Arad - 5,33, Timiş - 4,92.

Judeţele cu incidenţă mică a cazurilor de infectare la mia de locuitori, în ultimele două săptămâni, sunt Gorj - 1,43, Harghita - 1,52 şi Vrancea - 1,67.

Judeţul Gorj este singurul aflat în zona verde.

Citește și: Eugen Tomac: ‘Avem nevoie de un vaccin împotriva risipei banilor publici! Statul nu reușește să colecteze veniturile la bugetul de stat’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.