Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un skijet a fost găsit în Rezervația Biosferei Delta Dunării, la Sfântu Gheorghe, iar autoritățile caută proprietarul pentru a-l amenda

turismdelta.ro
delta dunarii

Un skijet a fost găsit de reprezentanții Administrației Biosferei Delta Dunării (ARBDD), la Sfântu Gheorghe, iar autoritățile caută proprietarul pentru a-l amenda, utilizarea skijetului în perimetrul Rezervației fiind interzisă. Un alt skijet a fost observat la Vadu, anunță MEDIAFAX.

Reprezentanții ARBDD spun că deși luna trecută au fost date exemple despre consecințele severe ale utilizării skijet-urilor în perimetrul Rezervației Biosferei Delta Dunării, în timpul controalelor, la Sfântu Gheorghe, a fost găsit un skijet.

Citește și: Ultimă oră! Traian Băsescu face praf, în direct, alianța PNL-USR-PLUS: ‘Alianța marxisto-liberală’

Nu se știe încă cine e proprietarul, însă datele ambarcațiunii vor fi înaintate Căpităniei care va stabili cui aparține, iar sancțiunea legală va fi trimisă pe adresa acestuia, au transmis reprezentanții ADBDD.

Aceștia spun că un alt skijet a fost observat pe mare în dreptul plajei Vadu, dar conducătorul a refuzat să iasă la mal și s-a îndreptat spre localitatea Năvodari în afara perimetrului Rezervației.

„Toate prevederile legale privitoare la Rezervația Biosferei Delta Dunării au în vedere protejarea cadrului natural unic al acestor locuri și fiecare vizitator poate să se bucure netulburat de frumusețea lor atâta timp cât înțelege să respecte regulile de vizitare și cadrul legal în vigoare”, spun cei de la ADBDD.

Citește și: Tudose, atac devastator la adresa PNL și USR-PLUS: ‘Mor oamenii cu zile, dar puritanii politicii românești se bat pe transferuri îmbibate de principii’

Utilizarea skijetului în Rezervația Biosferei Delta Dunării este interzisă prin lege.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.