Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un şofer a căzut cu maşina în râul Mureş şi a abandonat-o în apă fără să anunţe autorităţile. Vehiculul a fost găsit de localnici

Un şofer din Timiş a fost identificat de poliţişti la 24 de ore după ce autoturismul său a fost recuperat din râul Mureş de pompierii din judeţul Arad, unde bărbatul a abandonat vehiculul, el afirmând la audieri că a uitat să tragă frâna de mână după ce a oprit lângă mal, potrivit Agerpres.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad a transmis, marţi, că maşina a fost găsită în râul Mureş în zona localităţii arădene Felnac, în cursul zilei de luni. Vehiculul a fost scos din apă de către pompieri, după ce nişte localnici l-au găsit acolo. Echipele de salvare au căutat şi eventuale victime, însă nu au găsit nicio persoană în maşină sau în râu.

În urma cercetărilor, poliţiştii arădeni l-au descoperit, marţi, pe proprietar, care este din judeţul Timiş şi care a declarat că se afla în maşină când a alunecat în apă, dar a reuşit să iasă pe geam.

"Un bărbat de 34 de ani, din judeţul Timiş, ar fi lăsat maşina lângă Mureş, fără a avea frâna de mână trasă. Autoturismul ar fi alunecat ulterior în apă, iar bărbatul ar fi ieşit prin geamul deschis. Acesta nu a fost rănit şi în autoturism nu se mai afla nicio persoană", a transmis IPJ Arad.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.