Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un şofer a fost urmărit pe mai multe străzi până a intrat cu maşina într-un cap de pod, iar apoi a fugit pe câmp- El avea suspendat dreptul de a conduce

dosare

Un şofer a fost urmărit de poliţiştii din judeţul Olt pe mai multe străzi, după ce a refuzat să oprească la semnalul acestora, până a intrat cu maşina într-un cap de pod, după care a fugit pe câmp. Poliţiştii au stabilit că el avea suspendat dreptul de a conduce, potrivit news.ro.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a anunţat că, în noaptea de luni spre marţi, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 6 Găneasa au vrut să oprească un autoturism care circula pe DN 64, în comuna Grădinari.

“Întrucât conducătorul autoturismului nu s-a supus măsurii, poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Autoturismul a fost urmărit pe mai multe străzi din comuna Grădinari, până pe Drumul Comunal 21, unde conducătorul autoturismului a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a ieşit în afara părţii carosabile şi a intrat în coliziune cu un cap de pod, ulterior fugind pe un câmp. Acesta a fost identificat de către poliţişti, fiind un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din comuna Grădinari, judeţul Olt”, a transmis IPJ Olt.

În urma evenimentului rutier, nu au fost persoane rănite.

Poliţiştii au stabilit că tânărul respectiv avea suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice.

El este cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.