Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un șofer băut a fugit de la locul accidentului: polițiștii au descoperit că nu avea nici permis

sofer beat

Un bărbat din judeţul Ilfov, care conducea sub influenţa alcoolului şi fără permis, a fost reţinut de poliţiştii ilfoveni şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, după ce a fugit de la locul accidentului pe care l-ar fi provocat în localitatea Copăceni, prin lovirea unei căruţe şi rănirea conducătorului acesteia, informează Agerpres.

Potrivit unui comunicat al IPJ Ilfov transmis sâmbătă, accidentul s-a produs după miezul nopţii de joi spre vineri, din cauza unui bărbat de 33 de ani, care se afla la volanul unui autoturism pe raza localităţii Copăceni, către comuna 1 Decembrie, şi care a acroşat un atelaj hipo, condus de un bărbat în vârsta de 33 de ani.

"În urma impactului, a rezultat rănirea bărbatului care conducea vehiculul cu tracţiune animală, acesta fiind proiectat pe partea carosabilă. Ambulanţa sosită la faţa locului a transportat bărbatul la o unitate medicală din Bucureşti, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului rutier, fiind identificat şi depistat imediat de către organele de poliţie din Ilfov. Acesta fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0.64 mg/l alcool pur în aerul expirat", precizează sursa citată.

De asemenea, în urma verificărilor, poliţiştii au constatat că bărbatul în cauză are permisul de conducere anulat.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov au emis Ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore faţă de bărbatul respectiv, urmând ca în cursul zilei de sâmbătă, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu cu propunere de arestare preventivă.

Citește și: De ce trebuie ANULAT pelerinajul de la Sf. Dimitrie - argumentele unei asociații: scrisoare deschisă către patriarhul Daniel, Arafat, Berbeceanu, Vela și Tătaru

Şoferul în cauză este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană căreia permisul de conducere i-a fost anulat şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.