Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un şofer băut a lovit două maşini, în timp ce era urmărit de poliţiştii botoșăneni

sofer beat

Un bărbat din Botoşani este cercetat penal după ce a urcat băut la volan, a fost prins circulând cu 131 km/h, a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor şi a avariat două maşini, a informat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au încercat să oprească pe drumul naţional DN 29B, un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din comuna Havârn, care a fost surprins de aparatul radar cu viteza de 131 de km/h.

"Conducătorul autoturismului nerespectând semnalele de oprire ale poliţiştilor, s-a procedat la urmărirea acestuia pe o distanţă de aproximativ 5 km, unde a avariat două autoturisme parcate regulamentar, părăsind autovehiculul, făcându-se nevăzut, ulterior acesta revenind la locul faptei. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitatea spitalicească pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei", se arată în comunicatul IPJ.

În acest caz se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.