Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un șofer băut din Brăila a supraviețuit după ce s-a răsturnat cu mașina într-un canal plin cu apă înghețată

accident

Un șofer din Brăila a scăpat cu viață după ce, miercuri, a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil, s-a răsturnat cu mașina și a ajuns într-un canal de irigații plin cu apă. El era conștient când a fost scos din apa înghețată, însă polițiștii au constatat că acesta consumase alcool, anunță MEDIAFAX.

Incidentul s-a produs miercuri pe o șosea din județul Brăila. Bărbatul de la volan a pierdut controlul direcției și, într-o curbă, a ieșit de pe carosabil, ajungând într-un canal cu apă înghețată.

Citește și: Consilierul Olguței Vasilescu răstoarnă spusele ministrului Muncii: Se trimit deja de ani de zile

El a fost scos de acolo de pompieri, iar medicii de la ambulanță au stabilit că bărbatul nu a suferit răni sau traumatisme grave.

Șoferul a refuzat să fie transportat la spital pentru rănile suferite, însă va fi dus la o unitate medicală pentru stabilirea exactă a alcoolemiei. Asta după ce polițiștii l-au testat cu etilotestul și au constatat că șoferul era băut.

„Este vorba despre un bărbat de 37 de ani din Brăila. El se deplasa pe Drumul Județean 212 și, la ieșirea din localitatea Gropeni, a pierdut controlul volanului, ieșind în partea dreaptă a carosabilului. Șoferul a fost testat pentru consumul de alcool, a rezultat o alcoolemie de 0,68 în aerul expirat, s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan.

Citește și: Victor Ponta iese la rampă: `Ura față de PSD e suficientă ca și combustie pentru a acoperi orice rău făcut de guvernul PNL”!

La fața locului au intervenit trei echipaje de la pompieri, poliție și ambulanță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.