Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un şofer băut şi cu permisul suspendat, urmărit de poliţişti pe mai multe străzi din Slatina

sofer bun

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Slatina, care conducea băut un autoturism şi avea permisul suspendat, a fost urmărit de poliţişti în seara precedentă, pe mai multe străzi din municipiu, după ce a refuzat să oprească la semnalul regulamentar, au informat marţi reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, potrivit Agerpres.

Totodată, maşina condusă de şoferul băut ar fi acroşat un alt autoturism, fără să fie vreo persoană rănită în urma incidentului.

Poliţiştii i-au semnalizat şoferului în cauză să oprească în timp ce acesta circula pe strada Toamnei din Slatina, marţi seara, însă bărbatul a refuzat să oprească şi a fost urmărit şi blocat în trafic pe strada Armoniei.

"Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor, s-a procedat la urmărirea acestuia pe mai multe străzi din localitate. Pe strada Armoniei, autoturismul a fost blocat în trafic, iar conducătorul auto a coborât din autoturism şi a încercat să se sustragă, fiind prins şi imobilizat de către poliţişti. În urma legitimării, acesta a fost identificat ca fiind un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din municipiul Slatina. (...) Totodată, poliţiştii au mai stabilit faptul că acesta ar fi acroşat un autoturism pe strada Armoniei, iar în urma evenimentului nu au rezultat victime omeneşti, fiind produse doar pagube materiale.", a precizat sursa citată.

Bărbatul aflat la volanul maşinii blocată în trafic de poliţişti mirosea a alcool şi i s-a solicitat să fie testat cu etilotestul, ce a indicat o valoare de 0,35 mg/l alcool pur în aer expirat.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat.

În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 4.125 de lei.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul ar mai fost cercetat anterior pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.